DISCOUNT 15% pentru comenzi de minim 250lei - cod EXTRA15!

Ciorapi de mireasă: fii seducătoare în cea mai frumoasă zi din viața ta!

Ciorapi de mireasă... pentru multe dintre noi, ziua nunţii este una dintre cele mai visate și importante momente din viaţă. Te-a întrebat dacă vrei să-ţi petreci restul zilelor alături de el si ai spus da: de acum începe nebunia planificării. Locaţia este stabilită, te-ai decis şi la mărturii, mai ai de gustat câteva torturi, dar parcă lista cu lucrurile pe care le ai de rezolvat nu se mai termină.

Bineînţeles, vedeta organizării marelui eveniment este rochia. Bănuim de câte ori a trebuit să te pozezi cu fiecare model de rochie în parte, de câte ori ai stat cu prietenele seara la discuţii, ascultând argumentele pro si contra achizitionării unei rochii simple sau de prinţesă, şi câte si mai câte. Cu siguranţă eşti pregătită şi pentru multele probe pe care le vei face inainte de marea zi. Dar accesoriile de nuntă? Cu ce asortezi rochia mult dorită? Cu o capă de blănită, cu un colier de cristale, masiv, cu o diademă?  Inevitabil ajungem şi la pantofii si la dresul de mireasă.

Dresmania vine în întâmpinarea nevoilor tale si îţi propune dresuri de mireasă cu model, eleganţi, precum si ciorapi cu bandă lată din dantelă şi dungă fină din lycra cu lurex.

Sursa foto: Dresmania, Pexels.com