DISCOUNT 15% pentru comenzi de minim 250lei - cod EXTRA15!

Detalii livrare și plată

Livrare

Orice comandă plasată pe www.dresmania.ro beneficiază de transport pe întreg teritoriul Romaniei.
Preţul transportului este de 15 lei pentru livrările in Bucureşti si de 16 lei pentru livrările in afara Bucureştiului.
Pentru comezi care depăşesc 200 lei, transportul este gratuit.
Preţurile sunt valabile pentru localităţile aflate in zona de acoperire a sediilor centrale UrgentCargus.
Pentru kilometrii suplimentari, veti fi contactati de echipa Raftul cu dresuri SRL, pentru a vi se comunica valoarea totala a transportului. In factura proforma pe care o primiti în momentul lansarii comenzii este mentionata doar taxa standard curier de 15 lei sau 16 lei (in functie de localitatea unde se face livrarea).


Durata livrarii

Termenul estimativ de livrare este de 3-5 zile lucratoare din momentul plasarii comenzii de catre dumneavoastra pe site-ul www.dresmania.ro.


Derularea comenzii

Dupa lansarea comenzii pe site-ul www.dresmania.ro, veti primi un mesaj de confirmare prin care se confirma inregistrarea in sistem a comenzii dumneavoastra.
Prelucrarea comenzilor se face in fiecare zi lucratoare, conform programului mentionat pe site. In cazul comenzilor plasate in afara programului de lucru, acestea vor fi prelucrate in urmatoarea sau in prima zi lucratoare.
Dupa caz, veti fi contactat de catre un reprezentant Call Center care va va informa asupra disponibilitatii produsului / produselor si pentru confirmarea comenzii.


Modalitati de livrare

Raftul cu dresuri SRL, efectueaza livrarile prin firma de curierat rapind Urgent Cargus..
Va rugam verificati integritatea ambalajului la primirea coletului. In cazul in care acesta este deteriorat, va rugam sa ne contactati telefonic.


Livrarea produselor

Produsele sunt inmanate sigilate in ambalajul original al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare. Pentru o protectie mai buna a produselor, va vom expedia produsele cu un ambalaj suplimentar.
CONFORM Ordonantei Guvernului 130/2000 cu modificarile aduse prin Legea 51/2003, Legea 365/2002, Legea 363/2007 si OUG 174/2008:
Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare produsului de pe acest site, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 48 ore de la efectuarea comenzii.
Consumatorul are responsabilitatea si obligatia sa onoreze comanda in momentul in care este solicitat de catre operatorul firmei de curierat prin avizul sau emailul de urmarire a comenzii primit de la vanzator.
Aveti dreptul de a comanda doar daca aveti varsta minima de 18 ani, in caz contrar vor fi trasi la raspundere parintii sau tutorii pentru cheltuielile si daunele provocate de expedierea coletelor neridicate.
Consumatorul este rugat sa respecte randuriile de mai sus, in caz contrar va încălca o dispozițiune legală imperativă sau prohibitivă – este considerata frauda si este pedepsita conform legiilor in vigoare.


Conditii speciale

Durata de livrare poate fi influentata de factori ce pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a societatii de curierat cum ar fi: conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere. In toate aceste cazuri, un reprezentant de vanzari al Raftul cu dresuri SRL va va informa si va va comunica o noua data privind efectuarea livrarii. Prin plasarea comenzii pe site-ul www.dresmania.ro, va asumati luarea la cunostinta si acceptarea conditiilor mai sus prezentate.


Plata produselor

Plata se face la livrare in numerar (ramburs) pentru livrari prin curier.
Plata la livrare se face in numerar, in lei, la valoarea din momentul confirmarii comenzii, catre reprezentantul firmei de curierat care efectueaza livrarea.