DISCOUNT 15% pentru comenzi de minim 250lei - cod EXTRA15!

Termeni și condiții

INTRODUCERE

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.dresmania.ro, proprietate a societatii Raftul cu dresuri SRL, implica acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor sub care sunt furnizate aceste servicii si vor fi detaliate in paragrafele ce urmeaza. Partenerul comercial al clientului persoana fizica sau juridica este societatea Raftul cu dresuri SRL care are in proprietate, vinde catre clientul persoana fizica sau juridica produsele prezentate in site si incaseaza de la acesta contravaloarea lor. Societatea Raftul cu dresuri SRL furnizeaza bunurile si serviciile care sunt subiectul termenilor si conditiilor de mai jos.
Termenii si conditiile acestor servicii pot fi schimbate in orice moment de catre furnizor, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Utilizatorul va avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment. In cazul in care utilizatorul nu este de acord cu conditiile impuse, acesta trebuie sa inceteze folosirea serviciilor noastre.
Site-ul www.dresmania.ro este gazduit de serverele societatii Shopify. Societatea Raftul cu dresuri SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, up-grade-uri etc. Societatea Raftul cu dresuri SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.dresmania.ro , indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.

Pentru folosirea site-ului in cele mai bune conditii, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

COMUNICARI ELECTRONICE

Prin accesarea site-ului www.dresmania.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate societatii Raftul cu dresuri SRL, comunicarea se realizeaza in mod electronic. Societatea Raftul cu dresuri SRL considera astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la societatea Raftul cu dresuri SRL in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

CONTINUT SITE

Societatea Raftul cu dresuri SRL incearca, pe cat posibil, sa pastreze acuratetea informatiilor siteu-lui dresmania.ro. Fotografiile au caracter informativ si pot contine rareori informatii usor interpretabile cum ar fi: nuanta culorii produselor din poze poate fi diferita decat cea reala, la fel dimensiunile sau modelele desenate pe produse. Unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.

COPYRIGHT

Www,dresmania.ro si toate informatiile continute pe acest site sunt proprietate a societatii Raftul cu dresuri SRL si sunt protejate conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea sub orice forma si in orice scop a materialelor publicate pe site, fara acordul societatii Raftul cu dresuri SRL se pedepseste conform legilor in vigoare.

DATELE PERSONALE

Pe site-ul www.dresmania.ro, utilizatorul/clientul este raspunzator  pentru activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. Societatea Raftul cu dresuri SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de www.dresmania.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, societatea Raftul cu dresuri SRL nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.
Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre societatea Raftul cu dresuri SRL doar  in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor precum si informari despre eventualele promotii.
Datele personale ale clientului vor putea fi  transmise autoritatilor in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

FRAUDA

Incercarea de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului dresmania.ro sau de a afecta functionalitatea serverului pe care ruleaza site-ul dresmania.ro, proprietate a societatii Raftul cu dresuri SRL, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor societatii Raftul cu dresuri SRL si presupune cercetarea penala impotriva faptasilor.

LITIGII

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Romania.

INCHEIEREA ACORDULUI

Societatea Raftul cu dresuri SRL isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a utilizatorilor, precum si dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat sau nu una dintre conditiile mentionate mai sus.